Welkom!

Een korte introductie over ons en onze familie

Welkom in onze dynamische en kleurrijke wereld van bloemen en planten!

Dynamisch omdat het een snelle wereld is. Niet alleen omdat we werken met versproducten maar ook omdat techniek een grote rol speelt in het dagelijks beleveren van onze klanten en de consumenten. Kleurrijk vanwege de manier waarop onze bedrijven, samen met de ketenpartners, vol passie en motivatie werken aan een perfect product voor onze internationale klanten. Een emotievol product welk een positieve invloed heeft op het leven van mensen.

Familiebedrijf pur sang

Dutch Flower Group is een uniek familiebedrijf, gespecialiseerd in de internationale handel van bloemen en planten. Met 30 individuele bedrijven beleveren wij alle afzetkanalen, de importerende groothandel (welk aan bloemisten levert) en de grootschalige retail (van supermarktketens, grootwinkelbedrijven, benzinepompstations, bouwmarkten en tuincentra).

We geven u graag een virtuele rondleiding waarbij u zelf de route bepaalt. Deze vernieuwde website informeert u over onze kleurrijke wereld. De Corporate Movie geeft u een kijkje achter de schermen. Wij wensen u veel kijk- en leesplezier!

Making life colourful!

Ontmoet de familie

We vormen als Dutch Flower Group met onze bedrijven een hechte familie. De bedrijven zijn ondergebracht in vier divisies die samen op efficiënte wijze de gehele internationale bloemen- en plantenhandel bestrijken. Dutch Flower Group, in 199…

lees verder

fotomel_7372_cons_dfg2016.jpg
fotomel_3152_DFG_2015.jpg
Exprezzion-UK_fotomel_8916a_DFG_UK2015.jpg
fotomel_5432_DFG2015.jpg
fotomel_5464_DFG2015.jpg
Greenex_fotomel_0836_DFG2014.jpg
DFG-299.jpg
DFG-Africa_DFG-991.jpg

Nieuws 15 mei 2017

Duurzame nieuwbouw Dutch Flower Group van start

Vandaag werd de feestelijke eerste paal geslagen voor de nieuwbouw van maar liefst 10.000 m2 geconditioneerde verwerkingsruimte naast het bestaande pand van Bloom en Greenex aan de Betula in De Kwakel.

lees verder

DSC_0137.jpg

Nieuwe tulp met Amstelwater gedoopt voor Hollandse Meesters

Honey Highway

Bijenenergie door de Honey Highway

20170322_Zijderoute China - Europa_OZ Import_PB_foto.JPG

OUDE ZIJDEROUTE VAN CHINA NAAR EUROPA WEER HEROPEND VOOR BLOEMEN PER RAIL

Vacatures

Wil jij ook aan de slag in de dynamische en kleurrijke wereld bij Dutch Flower Group, bij een van onze gespecialiseerde bedrijven? Kijk dan snel bij alle bestaande vacatures.

Meer vacatures? Klik hier >